středa 17. srpna 2016

Meditace

METODA VNITŘNÍHO ÚSMĚVU

Když se usmíváte, jste mnohem odolnější vůči negativním energiím a nemocem. Když se naučíte posílat svůj úsměv do všech orgánů, rozpustíte všechno tělesné a duševní napětí, které může vyvolat nemoci.
Cvičení vnitřního úsměvu pročišťuje orgány od škodlivé negativní energie, která blokuje  proudění životní energie, a vyživuje tak celé tělo. Dodá Vám pozitivní energii, která podporuje vnitřní léčení vašeho těla a má schopnost uzdravovat. když se budete usmívat do svých orgánů a poděkujete jim za všechnu práci, kterou pro vás konají, znovu tím probudíte inteligenci svého těla.

ZAČNĚTE PO RÁNU
Jakmile se probudíte, lehněte si na záda, uvolněte se a natáhněte ruce a nohy. Zhluboka se nadechněte , zvolna vdechujte a vypouštějte z těla všechen zvětralý noční vzduch. To opakujte třikrát. Nyní zahýbejte prsty pravé nohy tak, že palec se nadzvedne a ostatní prsty naopak zamíří dolů. To opakujte s levou nohou. Nyní přejdete k prstům na rukou. Chytněte se za konec palce levé ruky a lehce jím třeste. Opakujte i s pravým palcem.

POŠLETE ÚSMĚV DO CELÉHO TĚLA
Zatímco ležíte v posteli, zhluboka se nadechněte , aby se plíce naplnily vzduchem, a nechte dech putovat směrem dolů do břicha. Na několik vteřin dech zadržte a potom jej vypouštějte v obráceném pořadí - nejdříve z břicha a potom z plic. Udělejte si malou přestávku. Provádějte asi 2 minuty.

PŘEDSTAVTE SI NEBE PLNÉ HVĚZD
Dýchejte zhluboka a místo zadržení dechu se usmívejte. Nadechněte se, udělejte krátkou pauzu , usmějte se a nakonec vydechněte. Měli by jste se usmívat tak, aby se kolem vašich očí udělaly malé vrásky. Vás úsměv by měl být široký a upřímný a oči uvolněné. Představte si, že se díváte na oblohu plnou hvězd. Stále se usmívejte a představte si růžovou barvu. Opět se zhluboka nadechněte a nechte plynou růžovou barvu do vašeho těla. Představte si, že každá vaše buňka vašeho těla vyzařuje růžovou barvu a ovládá vaše celé tělo. Nezapomínejte se stále usmívat a přitom si říkejte: "Nelituji toho, co jsem ztratil. Cesta do budoucnosti je otevřená, sem nový, osvobozený člověk." Opakujte to přesvědčivě a energicky pětkrát až desetkrát. Je to příjemná meditace a čím častěji ji budete provádět, tím víc užitku v ní objevíte. 

DÍVEJTE SE NA SEBE DO ZRCADLA
Posaďte se před zrcadlem, záda držte rovně, ale uvolněně, ruce položte na kolena dlaněmi vzhůru. Usmějte se na odraz v zrcadle a svůj úsměv mějte na paměti. Vzpomínejte na příjemné a uklidňující chvíle vašeho života. 

VNÍMEJTE BOD MEZI OČIMA
Skrz něj budete nasávat energii, která se před vámi hojně rozprostírá. Uvolněte obličejové svaly a nechte usmívající se energii z obrazu před vámi přelévat se skrz bod mezi očima do těla- Zkuste si představit, jak energie lásky, radosti a štěstí putuje do vašeho těla. Aby ti  naplnili srdce energií úsměvu, spojte dlaně před hrudí a palce tiskněte do srdce. 


Žádné komentáře:

Okomentovat