neděle 29. května 2016

NAUČ SE VIDĚT SVOU AURU

Aura je energie, která obklopuje všechny živé bytosti. Její barvy o nás prozradí vše. Potřebovat budete jen sama sebe a klidné místo ve vašem bytě!


Unavený člověk má auru menší, naopak šťastný a optimistický člověk zase větší.

Co to vlastně aura je?
Aura je energetický obal kolem člověka. Jedná se o jemné záření, elektromagnetickou energii či pole magnetických vibrací. Podle zabarvení aury můžete poznat, jaké rysy má dotyčný člověk, jaké má schopnosti a jak se cítí.

Nalaďte se na signál
Každý z nás už auru někdy viděl, například na obrazech světců, kdy kolem jejich hlav je namalovaná svatozář neboli aureola, což je vlastně aura. Schopnost vidět auru znamená umět naladit se na "signál" druhé osoby . Toho je za jistých okolností schopen každý člověk. Můžete tak prostřednictvím aury poznávat ostatní lidi  a i sami sebe.

 Způsob cvičení
z dlaní nad hlavou:
Postavte se rovně a několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte. Postupně se uklidněte a pomalu složte z rukou nad hlavou "stříšku". Zavřete oči a soustřeďte se na to, že chcete uvidět auru. Dýchejte klidně. Po pár minutách ucítíte v dlaních pocit tepla. Potom pomalu směrem dolů pohlaďte prostor nad svou hlavou. Pokračujte s hlazením prostoru, asi dva centimetry kolem svého těla po obou stranách a pak vpředu i vzadu. Za chvíli ucítíte, jak se celým vaším tělem rozlije báječný pocit uvolnění, pohody a dobré nalady. V ten okamžik jste připravena vidět, co potřebujete. 

Co znamenají barvy aury?
Temně rudá: Lidé s touto aurou jsou zemití a pracovití. Rádi sportují, život si užívají a nevyhýbají se žádným výzvám. Jsou ale příliš konzervativní, opatrní a velmi rodinně založení. Jejich nejdůležitějším a nezbytným úkolem v životě je naučit se vyjadřovat své emoce pozitivním způsobem.

Jasně červená: Patří lidem společenským, cílevědomým a vytrvalým. Mívají často sklon k sebestřednosti, sobectví, materialismu a netrpělivosti ke všemu, co se jim jako překážka postaví do cesty. Jejich potřeba neustálého pohybu jim však brání zpomalit a uvolnit se.

Žlutá: Tato barva ukazuje na bystré myšlení a neustále nové nápady. Její nositelé snadno konverzují a jsou schopni mluvit o čemkoliv. Mají báječný smysl pro humor, jsou spontánní, štědří a laskaví. Je pro ně těžké udržet vážnou tvář po delší dobu, což někdy může působit nadřazeně.

Oranžová: Jejich nositelé jsou velmi nezávislí a velmi kreativní. Rádi vymýšlějí, plánují a uskutečňují. Někdy je pro ně těžké pochopit potřeby a pocity ostatních. Tato schopnost však může zlepšit, když dokážou odhalit svoje vlastní potlačené pocity.

Zelená: Lidé s touto aurou jsou starostliví a zajímají se o zdraví a pohodu ostatních. Snadno vyjadřují své pocity, nijak se nesnaží je potlačovat nebo skrývat. Pokud je jejich aura mdle zelená a vypadá zakaleně, mají problém s rozhodností, jsou nešťastní a jen těžko dosáhnou svých cílů.

Modrá: Modrou auru mají lidé, kteří rádi cestují, nechtějí být ničím svázaní a děsí je omezení jakéhokoliv druhu. Jsou laskaví a ochotni pomáhat. Mají vyvinutou intuici a rozhodují se podle svého vnitřního pocitu.

Fialová: Je barvou vysoce duchovně založených lidí. Jsou citliví, tvořiví a mají velké charisma. Jsou schopni motivovat a inspirovat ostatní. Přestože někdy působí odměřeně, jsou vášniví a láskyplní. Někdy se těžko vyrovnávají se svou duchovní podstatou a snaží se proti ní bojovat.



1 komentář:

  1. někdy se mi stane ,že mám před očima hvězdičky, většinou modré barvy.nevím o co jde ,jak si to vysvětlit

    OdpovědětVymazat