sobota 11. září 2021

Jak probudit své třetí oko?

Uprostřed čela na kořeni nosu, je bod, který v sobě skrývá velké tajemství. Říká se mu šestá čakra a sídlí v něm vaše vyšší já, inspirace, intuice a také předtuchy. Je dobré vědět o tom, jak ho můžete využít ve svůj prospěch.

Třetí oko bohužel vidět není, o jeho existenci stále ještě mnoho lidí pochybuje. Napadne Vás třeba zavolat přítelkyni, která je zrovna v úzkých a potřebuje slyšet konějšivá slova. Máte 5 smyslů: sluch, hmat, chuť, čich a zrak. Naši předci ale uznávali i šestý smysl - intuici neboli magické třetí oko.



Třetí oko jako intuice

Třetí oko aktivujte jen zvolna, nikdy ne násilně. Mohla byste si způsobit zdravotní potíže. Ke správné intuici slouží mnoho čidel na tělě.

Nejlépe uvidíte ve tmě

Když přemýšlíte, podvědomě někdy dáváe prst doprostřed čela mezi obočí, právě tam, kde je uloženo třetí oko. Díky němu můžete probudit svůj vnitřní zrak a vidět to, co není vidět pouhým okem. Můžete vycítit energii a náladu druhého člověka a odhadnout i to, nač myslí. Třetí oko probudíte snáze, kdy něcháte oči odpočinout. Ideální je, když se zavřete do tmavé místnosti. 

K záplavě světla čelem

Sedněte si před zrdcadlo a zadívejte se na místo mezi vašim obočím, na kořen nosu. Posaďte se, zhluboka dýchejte a začněte tento bod masírovat krouživými pohyby ve směru hodinových ručiček. Představujte si při tom záplavu modrého světla, které proniká Vašim čelem. Po chvíli ucítíte zvláštní teplo a Vámi začne proudit energie. Toto cvičení provádějte několik minut a nejlépe každý den. Po pár dnech zjistíte, že se lépe soustředíte a cítíte se mnohem vyrovnanější a klidná.

Aktivace drahými kameny

Probuzení třetího oka pomocí drahých kamenů je nejjednodušší ze všech metod, protože nevyžaduje žádné mimořádné soustředění. Lehněte si na záda, přiložte kámen na oblast kořene nosu, zavřete oči a několik minut nechce kámen pracovat. Veškerou práci za Vás udělá magická síla polodrahokamu. Ideální je použít ametyst nebo azurit, dále kříšťál a růženín. 


Žádné komentáře:

Okomentovat