středa 26. srpna 2020

Největší vzteklouni podle znamení

Beran

Vždy ví, co chce, a proto se často hádá s Váhami, které se dlouho rozhodují a rozmýšlejí. Beran jejich váhavý přístup nechápe. Stejně tak na sebe bude narážet s citlivým Rakem, na kterého je Beran zase příliš neotesaný. 










Býk

Říká věci na roviny, a proto si málokdy sedne se Štírem, pro kterého je skrývání a utajování pravdy a manipulace denním chlebem. Stejně tak nevyjde dobře ani s Vodnářem, kde na sebe naráží ukotvená zemská povaha Býků a vodnářská fantazie a vzdušné zámky.











Blíženci

Často se hádají se Střelci, kteří se těžko vyrovnávají s jejich náladovostí. Zrozenci ve znamení Střelce chtějí pohodáře, okolo kterého nebudou muset chodit po špičkách, a Blíženci potřebují zvláštní zacházení. 











Rak

Tvrdě narazí v kontaktu s Kozorohem, který je uzavřený a málo projevuje své city. Kozoroh se zase vůbec neumí vyrovnat s Račí přecitlivělostí, tendencí malovat věci na růžovo a snaží se všem kolem vyhovět. 











Lev

Možná dost překvapivě se neshodne s Vodnářem. Oba totiž mají svou hlavu, jde o silné osobnosti a Lev bude u Vodňáře postrádat pro něj tolik potřebný obdiv. Podobné je to také se Štíry a Kozorohy, kteří se také nehodlají nikomu podřizovat.











Panna

Neshodne se s Rybami, jako by oba byli z opačných konců vesmíru, Panny rozčiluje jisté romantické přibarvování skutečnosti Ryb. Podobně narází i s Vodnářem, který neskutečně rád improvizuje a dělá věci, kdy se mu zachce.











Váhy

Když do světa přemýšlivých Vah vtrhne uragán v podobě znamení Berana, pořádně to zajiskří. Třecí plochy vyvstávají i s Rybami, které se také velmi nerady hádají, ale pak nemůžou vystát to, jak musí neustále ustupovat a snažit se ve všem vyhovět. 











Štír

V životě potřebují vášeň ve vztahu - aby se pořád něco dělo. Proto jim to nefunguje s Býky , kteří jsou pro ně příliš klidní. Štíři zbožňují napětí a tajuplné hrátky, které jim Býci nejsou schopni poskytnout.











Střelec

Nerozumí si s vrtkavými Blíženci, kteří mění náladu z minuty na minutu. Stejně tak třecí plochy vznikají mezi Střelci a Pannami. Střelec umí být rozjívený, a Panna se k tomu dá strhnout málokdy.











Vodnář

Rád si dělá věci po svém a na druhé se sobecky neohlíží, proto ho štve Lev. Lvy vše dělají pro obdiv a uznání. Stejně tak si nesedne s Pannou, která se jej bude snažit zorganizovat. Když je někam tlačen, nepohne se ani o píď. 











Ryby

Neshodnou se s Pannami. Rády dávají věcem volný průběh a na praktickou stránku vůbec nehledí. Proto je dohání k šílenství nutnost všechno nacpat do tabulek.



Žádné komentáře:

Okomentovat