čtvrtek 23. srpna 2018

POSLEDNÍ ČÍSLICE ROKU VAŠEHO NAROZENÍ URČUJE DŮLEŽITÉ OKAMŽIKY VAŠEHO ŽIVOTA

Říká se, že každá duše si vybírá, kdy chce přijít na svět. Poslední číslice roku, v němž jste se narodila, je chráněna jedním z pěti živlů, které vládnou na Zemi. Podle posledního čísla roku vašeho narození ujistíte, kdo vládne vám!🙌



Poslední číslice roku narození 0 a 1: KOV
  • Kovový lidé jsou spolehlivý a rozhodní, i když někdy se drží stranou a nepokoušejí se stát součástí skupiny. Nemají strach ze samoty. Jestliže vědí, co chtějí a hledají, směle směřují ke svému cíli. Žádné překážky ani nezdary je nemohou zastavit. Všechny problémy dokážou vyřešit. Jsou přitahovány přepychem, penězi a mocí a bývají umanutí. Jako vedoucí jsou nároční a vyžadují jejich velkým očekáváním.
Poslední číslice roku narození 2 a 3: VODA
  • Lidé vody jsou velmi pružní a umí plavat v proudu. Jsou soucitní, chytří, mají velkou představivost a nebojí se ji využít. Mají výbornou schopnost komunikace a dokážou být přesvědčiví. Jsou vynikající organizátoři. Dokáží poznat u lidí talent a pomáhat jim s jeho rozvojem. Vodní lidé nesdílejí svá tajemství s někým jiným. Měli by se naučit stát na vlastních nohou a jít svou cestou. 

Poslední číslice roku narození 4 a 5: DŘEVO
  • Lidé rození pod ochranou živlu Dřeva jsou věrní a soucitní přátelé a jsou ideálními týmovými hráči. Jsou štědrý, vděčni za to, co mají, pevně se drží svých zásad a rádi zkoumají svět. Sebejistota je jedním z jejich nejlepších rysů. Jejich chybou je, že si na svá bedra někdy naberou více, než mohou unést. Měli by se naučit vytyčit si své hranice a správně rozdělovat síly.
Poslední číslice roku narození 6 a 7: OHEŇ
  • Lidé ohně rádi soutěží a vítězí. Mají velké sebevědomí, bývají chytří, rozhodní. Nechybí jim řečnický talent. Touží po dobrodružství a rádi jdou za něčím novým. Nesnášejí samotu, jsou rádi obklopeni lidmi a v neustálém pohybu. Cítí pevné pouto ke svým blízkým. Bývají příliš emotivní, chybí jim trpělivost a jsou přehnaně ambiciózní.
Poslední číslice roku narození 8 a 9: ZEMĚ
  • Lidé Země mají dobře rozvinutou intuici. Jsou spolehliví a trpěliví. Síly Země je obdařily zodpovědností ve vztahu k blízkým lidem. Vycházejí dobře s penězi. V emocích bývají zdrženlivý, zároveň však potřebují být milováni. Často bývají tvrdohlaví. Rádi všechno kontrolují, přičemž se řídí vlastním zájmem. Ze všeho nejvíc je v životě děsí nejistota. 

Žádné komentáře:

Okomentovat