neděle 27. září 2015

KRVAVÝ MĚSÍC



V noci z 27. na 28. září se můžeme těšit na další lunární zatmění!


V České republice můžeme pozorovat krvavý superměsíc po půlnoci, tedy v prvních hodinách 28. září. K úplnému zatmění dojde kolem druhé hodiny ranní a bude trvat sedmdesát dva minut. K pozorování jeho zatmění nejsou potřeba žádné ochranné brýle.


Blíží se Krvavý superúplněk a v někom to může vzbuzovat strach a obavy. Blíží se snad nějaká katastrofa, není to varování? Můžeme být v klidu! Pokud ale chcete vyzkoušet spojení "krvavého" úplňku s magií, naučím vás rituál pro nejmocnější úplněk v roce:



Zrcadlový rituál pro splnění přání

Pokud chcete vyzkoušet spojení "krvavého" úplňku s magií, zkuste rituál zrcadlové magie, zrcadlo symbolizuje sílu odrazu, ať už myšlenek, nebo představy astrálního světa.

Provedení je téměř jednoduché, hodinu před půlnocí se posadíte před zrcadlo, za sebou zapálíte bílou nebo červenou svíčku, když máme ten červený úplněk a potom všechna ostatní světla zhasneme a díváme se sami sobě do zrcadla do očí. Přitom v duchu opakujeme své přání, pořád dokola. Nesmíme ani jednou očima uhnout, nesmíme se vyděsit z toho, co bočním pohledem uvidíme kolem sebe a za sebou, a když to vydržíme a naše přání nebude odporovat přírodním zákonům, je velká pravděpodobnost, že se splní. Zrcadlová magie je hodně silná, měli bychom ji používat pouze, když něco skutečně hodně potřebujeme a všechno ostatní selhává.




Co přesně představuje krvavý Měsíc a jaký je jeho biblický význam? 



Krvavý Měsíc se jeví tehdy, když se Zem dostane mezi Slunce a Měsíc. Slunce tehdy svítí přes atmosféru Země a vrhá na Měsíc červený stín. Proto Měsíc vypadá (krvavě) červeně.

Kniha Genesis říká, že Bůh používá Slunce, Měsíc a hvězdy pro znamení a časy. Bůh je připraven takto mluvit znovu. Je takové tušení ve světě, že všichni se mění, a Bůh se pokouší s námi komunikovat nadpřirozeným způsobem.






Žádné komentáře:

Okomentovat