středa 15. dubna 2015

Novoluní 18.4. 2015

Co to je NOVOLUNÍ? 
V astronomii to znamená nový měsíc- NOV. Jedná se o první fázi Měsíce, kdy leží nejblíže ke Slunci na obloze při pohledu ze Země. Při tomto období na obloze Měsíc nevidíme, protože v tu chvíli stojí před Sluncem. Když je novoluní, Měsíc a Slunce se nacházejí ve stejném znamení. Novoluní přináší energii růstu a vzestupu, nové začátky, očistění, prohlubuje se intuice a předtuchy. Novoluní je symbolem znovuzrození a nových příležitostí. Smysl některých myšlenek, jejich skrytý potenciál se před vámi vynoří v následujících dnech za přítoku energie přibývajícího Měsíce. V nočním houkání sovy, který je symbolem novoluní, můžeme zaslechnout poselství moudrosti. 


18.4.2015
Novoluní začíná v den, kdy má svátek Valérie, což je tedy 18.4. v 20:59 hodin a jeho znamení je Beran. 
Novoluní ve znamení Berana je aktivní, vše zrychluje, životní události se dají rychle do pohybu, takže očekávejte, že se věci budou vyvíjet rychleji, než si umíte představit. Otevřou se nám nové dveře a nabídne se nová cesta, která nás popohání kupředu.
Od tohoto Novoluní- 18.4. po Úplněk- 4.5. si zapalujte červenou svíčku, aby vaše energie šla tím správným směrem a vaše nové cesty byly co nejúspěšnější.



Žádné komentáře:

Okomentovat